Aktiviteter

Gör din egen glass

Ta med dina favoritingredienser eller välj från vårt dignande förråd – gör din egen supergoda glass med oss i glassfabriken, som du sedan får ta med dig hem. Hittills har bland annat glassorter som turkisk peppar/whiskey, björnbär/vitchokladkräm, choklad/chili, banan/kanel/äppelglögg/vitchoklad/mörk choklad, passionsfrukt/lakrits/havssalt Pina Colada sett dagens ljus under ”gör din egen glass-sessioner”!

Efter tillverkningen blir det glasskalas! Provsmaka all den goda glassen ni gjort och poängsätt den sinsemellan. Vi ur personalen kan också vara enväldiga domare! Till glassen serveras kaffe, thé och saft. Ni får minst 4 glassburkar var med er hem, till ett värde av 240 – 280 kr.

Pris: 595:-/person (ink. moms)
Minimum 8 personer.

Tidsåtgång: ca 2.5 – 3 timmar.

(obs den här aktiviteten lämpar sig inte för fler än 12-14 personer som är aktiva i köket samtidigt, till er som är fler kan vi titta på andra lösningar).

Just nu genomför vi bara den här aktiviteten på lördagar. Anledningen till det är att vi måste stänga ner vår egen tillverkning om aktiviteten sker på en vardag/vardagskväll.

Förlängning av vistelse i glassfabriken efter avslutad aktivitet. 500:-/timme, exempelvis för styrelsemöte eller avtackning. (för heldag be om offert). Måste anges vid bokning.

Vid bokning anges ett preliminärt antal gäster. Senast en vecka innan eventet sker behöver vi ett definitivt antal. Eventuella enstaka bortfall skall anges senast 10:00 dagen för provningen, annars utgår avgift för det bokade antalet.

Stina I om hur hon upplevde ”Gör din egen glass” som aktivitet på möhippan hon ordnade:

– Motsvarade det era förväntningar? I allra högsta grad, väl anordnat och en perfekt aktivitet till en Möhippa där man vill göra något roligt tillsammans!

– Blev ni nöjda med arrangemanget? Mycket! Det var roligt att så många kunde delta, samt att man fick mycket frihet och ansvar i själva processen!

– Skulle du kunna tänka dig att göra samma sak en gång till (med annat sällskap kanske)? Gärna, till exempel med några vänner eller arbetskamrater!

– Passade det alla/de flesta i sällskapet? Absolut!

Varmt välkommen att boka genom kontakta oss på:
info@mormormagdas.se

Kontakta oss för mer info och bokning →

Lördagsskoj- för alla

Varmt välkommen till oss i glassfabriken på den absolut glassigaste aktiviteten- lördagsskoj!

Detta är ett sant event för barnen, där de tillåts göra glass och smaksätta sin glass med allt möjligt man kan tänka sig. Barnen får lära sig göra glass i glassfabriken, de får äta glass i stora lass och de får ta med sig fyra stycken halvlitersglassar hem till ett värde av 240 kronor.

Givetvis är vuxna precis lika mycket välkomna att deltaga. Så ta med mamma, faster, kusinen, kompisen och vem du vill och glassa runt i glassfabriken.

Pris
350 kronor per person

Anmälan
Anmälan skickas till info@mormormagdas.se

Kontakta oss för mer info och bokning →

Möhippa & Svensexa

Obs endast på lördagar!

Fira in ett stundande bröllop med möhippa eller svensexa i glassfabriken!

Under två timmar har ni skoj tillsammans och gör två olika glassar, en vaniljglassbas och en chokladglassbas som kommer ut ur glassmaskinen och som ni sedan själva får komponera i hop med en buffé av goda ingredienser så som bär, frukt, kryddor och glassåser.

Efter glasstillverkningen har ni glasskalas tillsammans då ni bjuder varandra på era glassar. Ni får med er 2 glassar var hem. Ni är varmt välkomna att med ta lättare lunch (mackor, sallad dylikt) och anordna lunch i anslutning till aktiviteten. Berätta för oss vid bokning.

Pris: 3 400:- för max 12 personer. Tidsåtgång: ca 1,5-2 timmar, därefter 50 :-/person och timme. 

Varmt välkommen att boka genom kontakta oss på:
info@mormormagdas.se

Kontakta oss för mer info och bokning →

Barnkalas

En minivariant på vårt glasskalas, endast för våra unga gäster, inklusive momentet gör din egen glass där gästerna får ta med glassen de gjort hem.

Pris: 2995 :- för max 12 personer. Tidsåtgång 2 timmar. Från 7 – 13 år.

I priset ingår att gruppen gör glass under ledning av Mormor Magdas personal, en uppdukad dignande glassbuffé med allehanda glassar, såser, strössel och kakor & saft samt mysig dukning med blommor och ballonger. Minst en vuxen deltar under hela kalaset. Barnen tar med glassen de gjort hem till ett värde av 100 – 150 kr (istället för godispåse).

Varmt välkommen att boka genom kontakta oss på:
info@mormormagdas.se

Kontakta oss för mer info och bokning →